Naslovne strane nedelju, 3. januar 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. januara, pišu o korona virusu, dočeku Nove godine, vraćanju Zakona o slobodi veroispovesti na ponovno odlučivanje Skupštini Crne Gore, o stanju u srpskom sudstvu i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – Naslovna strana posvećena je tragediji u Bosni i Hercegovini i donosi naslov „Četiri devojke i četvoricu mladića ugušio plin“. O ministarki Mihajlović piše da nije bila na otvaranju „Balkanskog toka“ pod naslovom „Stigao gas – a Zorana isparila“.

BLIC – List preko naslovne strane najavljuje tekst naslovom „Kako nam je korona promenila život“. Izjava direktora kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji Marjana Ivanuše „Ako do leta bude masovne vakcinacije, druga polovina 2021. biće opuštenija“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milo se inati, hoće i državu da ruši“, o vraćanju zakona sa poslednje sednice skupštine na ponovno odlučivanje. Dekan Učiteljskog fakulteta Danimir Mandić za taj list kaže: „Roboti kao nastavnici su budućnost“.

KURIR – Uz ocenu da je reč o napadu na ustavni poredak list piše „Prisluškuju Vučića pa su umislili da su jači od države“. Fudbalerima „Mitroviću i Milivojeviću preti kazna zbog ilegalnih žurki?“

POLITIKA – „Praznik uz mere opreza i manji broj obolelih“, pod tim naslovom list donosi tekst o tome kako je Nova godina dočekana u Srbiji. „U ratu smo bez fronta i pozadine“, tvrdi načelnik VMA pukovnik profesor Miroslav Vukosavljević.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.