U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 13. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 13. januar pišu o ostavci v.d. direktora EPS Milorada Grčića, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Priboju, o najboljem teniseru sveta Novaku Djokoviću, ali i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

ALO – U tekstu „Kobnih devet minuta“, list prenosi rekonstrukciju policije o kretanju nestalog Splićanina Mateja Periša u Beogradu, nakon što je napustio klub „Gotik“.

BLIC – O ostavci v.d. direktora EPS Milorada Grčića „Ako Zorana ostane ministarka, ceo sistem je osudjen na smrtnu kaznu“. O teniseru Novaku Djokoviću „Od pobednika prave lažova“.

VEČERNJE NOVOSTI – O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Svi koji bi da kolju, ići će iza rešetaka“. O novom soju korona virusa pod naslovom „Polovina neće izbeći zarazu“.

DANAS – Glumica Sandra Siladjev za list kaže „Odbila sam poziv da udjem u politiku“. O ostavci v.d. direktora EPS „Grčić odlazi, ali traži i pad Zorane Mihajlović“.

INFORMER – Nakon ostavke v.d. direktora „Elektroprivrede Srbije“ Milorada Grčića, list prenosi njegove izjave o ministarki rudarstva i energetike pod naslovom „Sa Zoranom nam preti propast“.

KURIR – List prenosi reakciju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na slučaj policajaca koji su pevali pesme protiv Bošnjaka pod naslovom „Za nas je Priboj ispit jesmo li ljudi ili nismo“. U tekstu „Loše mu se piše“ o slučaju tenisera Novaka Djokovića i navoda da mu prete zatvor ili deportacija iz Australije.

NOVA – O smrti novinara „Igor Karanov, dobar dečko s mačem u ruci“. O ostavci v.d. direktora EPS „Odlazak Grčića simbola SNS“.

POLITIKA – List donosi intervju sa sudijom i članicom Radne grupe za izradu Akta o ustavnim promenama Draganom Boljević „Odgovori na referendumsko pitanje odlučuju o pravosudju“. O poseti predsednika Vučića Priboju „Ko udari na džamije imaće posla sa državom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar