U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 13. maj 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 13. maj, pišu o uslovima letovanja tokom pandemije, o navodima da saradnik predsednika opštine Jagodina poseduje snimke nagih maloletnica, o istrazi protiv vlasnika škole glume optuženom za silovanje učenica.

POLITIKA – „Kome odgovara rat u Gazi“ piše list. Izjava ministra spoljnih poslova Nikole Selakovića: „Nije Srbija podlegla pritiscima, već Izrael“. List navodi i da su „napadi na crkve na KiM potencijal za novi pogrom“.

BLIC – List pod naslovom „Tri koraka Mikinih zločina“ prenosi da je istraga utvrdila kako je vlasnik škole glume Miroslav Aleksić „slamao svoje žrtve“. List na naslovnoj stranici piše „Rat u Izraelu“.

ALO – „Veljini ljudi u panici od Koraćeve odmazde“, o navodima da grupi Veljka Belivuka preti i „škaljarski klan“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše „Sva pravila letovanja na grčkom moru“. Pod naslovom „Radovanu u Britaniji preti čak i ubistvo“, o prebacivanju Radovana Karadžića iz Haga. Advokat je za taj list ocenio da je to „veoma opasan razvoj dogadjaja za njega“.

DANAS – O navodima potpredsednice Stranke slobode i pravde Marinike Tepić piše u tekstu pod naslovom: „U telefonu Palminog saradnika snimci nagih maloletnica“. Pod naslovom „Ivanki Popović ubedljiva podrška Senata“, o glasovima većine članova za novi mandat rektorke Beogradskog univerziteta.

KURIR – „Izrael i Palestina vode ceo Bliski istok u opšti rat“, o sukobu Izraelu i Palestine.

INFORMER – „Policija prekopava Ritopek“, o istrazi u slučaju protiv grupe Veljka Belivuka. „Svetska zvezda Djanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu“, o vakcinaciji Vakija protiv korona virusa u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – „Dečaka (4) ubio kombi“, o pogibiji četvorogodišnjeg dečaka kod Niša.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.