U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 17. jun 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 17. jun, najviše pišu o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu, o posledicama popuštanja mera protiv epidemije korona virusa, i o drugim temama.

ALO – List piše o novim epidemiološkim merama „Maturske večeri sa novim pravilima“.

BLIC – „Bez slobodnih termina za svadbe do kraja godine“, o posledicama popuštanja mera zbog epidemije korona virusa. „Palmer tražio od opozicije da izadje na izbore“, list prenosi svoja saznanja o poruci izaslanika SAD za Zapadni Balkan Metjua Palmera.

KURIR – Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Rast plata i penzija krajem godine, smanjujemo poreze za mlade“.

VEČERNJE NOVOSTI – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o sastanku sa kosovskim premijerom Aljbinom Kurtijem u Briselu „Kurti se deset puta pozivao na Bajdena“.

DANAS – O stavovima predsednice Vlade Srbije Ane Brnabić o tom listu „Premijerka tvrdi da Danas priziva ubistvo braće Vučić“. Intervju sa predsednikom Nove stranke „Aris Movsesijan: Vreme će pokazati da je Vučićev hleb ‘budjav lebac'“.

INFORMER – O odlukama lekara „Nema Egzita ako se ne vakciniše bar 50 odsto mladih“.

POLITIKA – Ocena predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Kurti nas provocirao da napustimo razgovore“. List piše o velikom interesovanju gradjana za izdavanje pasoša „Višednevno čekanje u redovima za pasoš“.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu košarkaša Nikole Jokića „Umoran sam da bih igrao za reprezentaciju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.