Naslovne strane za četvrtak, 18. februar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 18. februar najviše pišu o izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC), o epidemiji korona virusa i merama koje se predlažu za njeno suzbijanje, kao i o drugim temama.

ALO – „Milion vakcinisanih u Srbiji“, list piše o više od milion daza vakcine protiv korona virusa datih u Srbiji.

BLIC – List piše o povećanju broja zaraženih korona virusom u Srbiji „Korona nam ponovo preti“. „Besplatni udžbenici i tableti za osnovce u Beogradu“, o najavi da će za osnovce biti obezbedjeni besplatni udžbenici.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbi dobijaju 46. patrijarha“, list piše o zasedanju Sabora SPC koji treba da izabere novog patrijarha. O predlozima za pooštravanje mera u borbi protiv epidemije korona virusa „Zatvaranje kafana ili fajront u 18 časova“.

DANAS – O izboru novog patrijarha SPC „Vladike ‘strahuju’ od protesta ispred hrama“. List piše o povećanju broja zaraženih korona virusom „I država kriva za skok broja zaraženih“. Intervju sa srpskom političarkom sa Kosova Radom Trajković „Srpska lista je projekat koji radi šta im Vučić naredi“.

KURIR – „Rat za tron“, piše list o izboru novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

INFORMER – „39 kandidata za patrijarha“, o izborima patrijarha Srpske pravoslavne crkve. „Milanu se ne preti, ali hoćemo pobedu“, trener Crvene zvezde pred meč sa italijanskim Milanom.

POLITIKA – List piše o borbi protiv epidemije korona virusa „U Srbiji vakcinisano više od milion gradjana“. „Srpska crkva bira patrijarha“, o zasedanju Sabora SPC na kome treba da se izabere novi patrijarh.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.