U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 2. decembra 2021. godine

 Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 2. decembar 2021. piše o navodima istraživačkog portala Krik da je sin predsednika države menadžer fudbalera Dušana Vlahovića, o odluci Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona kovida-19 da se ne pomera početak zimskog raspusta, o vanrednom obraćanju predsednika Aleksandra Vučića, ali i o drugim društvenim i političkim temama.

ALO – „Potvrdjeno, raspust od 31.decembra“, o odluci Kriznog štaba zaborbu protiv korona virusa.“ 9 dokaza“, o obraćaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom kompanije „Rio Tinto“.

BLIC – List piše o demantima predsednika „Danilo Vučić nije menadžer Vlahovića“. O odluci Kriznog štaba „Školski raspust ostaje u januaru“. List prenosi i da je „Nemačka na putu ka obaveznoj vakcinaciji“.

VEČERNJE NOVOSTI – List na naslovnoj strani prenosi izjavu predsednika države o protestima u Srbiji „Dozvolili ‘Rio Tintu’ da buši, sada glume ekologe“. O saslušanju Belivuka i Miljkovića o neredima u Crnoj Gori pod naslovom „Potvrdili adrese, ali ne i ubistva“.

DANAS – O navodima Krika pod naslovom „Da li je Danilo Vučić menadžer bez licence“. List donosi tekst o razlozima zašto političari u Srbiji često optužuju jedni druge za fašizam, pod naslovom „Vlast i opozicija olako lepe fašističke etikete“.

INFORMER – „Danila lažno optužili da je menadžer Vlahovića“, o izjavi predsednika Srbije.

KURIR – „Dokazi o Rio Tintu“, o obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Prevara“. o oglasu na Fejsbuku u kome se ime dr Miljka Ristića koristi za prodaju lažnog leka.

NOVA – Dekan Filozofskog fakulteta u Beogradu Danijel Sinani za taj list „Glasaću da se Malom oduzme doktorat“. List piše da je deo Kliničkog centra Vojvodina za infektivne bolesti dostupan samo povlašćenima „VIP odeljenje KCV za lečenje odabranih“.

POLITIKA – „Indijci u našoj zemlji rade na gradjevini za 300 dolara“, piše list. O vanrednoj konferenciji za novinare predsednika pod naslovom „‘Rio Tintu’ bivša vlast dala dozvolu za bušenje u Srbiji“.

SRPSKI TELEGRAF – „Blokada auto puteva u Srbiji na 24 sata“, o sazanjima tog lista o namerama opozicije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar