U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 21. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 21. oktobar najviše pišu o uvodjenju kovid propusnica, o srednjoškolcu koji je preminuo od posledica infekcije korona virusom, Velikom školskom času u Šumaricama, izveštaju Evropske komisije.

ALO – List piše o novoj meri Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa „U noćni provod s propusnicom“.

BLIC – U tekstu „Ko je naredjivao, a ko sprovodio prisluškivanje predsednika“ list piše o navodnom prisluškivanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „U noćni provod samo sa kovid propusnicom“ o najnovijoj meri republičkog Kriznog štaba.

VEČERNJE NOVOSTI – O uvodjenju kovid propusnica u Srbiji u tekstu „Krizni štab prelomio: U kafane i klubove uz propusnicu posle 22.00“. Povodom 80. godišnjice streljanja djaka u Kragujevcu pod naslovom „Večni šum Šumarica“.

DANAS – „Noćne ‘ulaznice’ umesto novog zatvaranja“ o uvodjenju kovid propusnica. O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa glumcem Džonijem Depom u tekstu „Susret za podizanje rejtinga“.

INFORMER – O kovid propusnicama, novoj protivepidemijskoj meri „Noćni život samo sa vakcinom“. Poseta glumca Džonija Depa Beogradu „Džoni nam žickao cigarete“.

KURIR – Akademik Matija Bećković za list „Knjiga će nadživeti sve moderne medije“. O kovid propusnicama „Sve o digitalnim sertifikatima: kako ih dobiti, kad važe, ko ih kontroliše…“.

POLITIKA – O smrti srednjoškolca u Kruševcu, list piše u tekstu „Dečak star 16 godina izgubio bitku sa koronom“. Pod naslovom „Dobar znak iz Brisela na putu Srbije u EU“, o izveštaju Evropske komisije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar