Naslovne strane za četvrtak, 22. jul 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. jul, pišu o novom talasu epidemije korona virusa, Olimpijskim igrama, pregovorima Beograda i Prištine.

ALO – „Oni su puštali snimke ubistava, a sad im smetaju slike tela“, izjava predsedika Srbije Aleksadnra Vučića o objavljivanju fotografija iz predmeta kriminalnog klana Veljka Belivuka.

BLIC – „Koje nas mere očekuju ako skoči broj zaraženih“, o novim intervencijama države za suzbijanje zaraze korona virusom. O Olimpijskim igrama pod naslovom „Veslačica Jovana Arsić prva ide po medalju“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Biće još fotografija“ o izjavama predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina o objavljivanju detalja o zločinima žrtava kriminalne grupe Veljka Belivuka. „Plan Beograda protiv novih priznanja“, o pregovorima Beograda i Prištine.

DANAS – „Novi Upravni odbor je loša šminka RTS-a“, piše list o zahtevima opozicije za promenama u medijima. „Državi milioni dinara od uverenja za upis u srednje škole“, o nametima koje moraju da plaćaju gradjani.

KURIR – „U Srebrenici nije bilo genocida“, o izveštaju Nezavisne medjunarodne komisije za istraživanje stradanja svih naroda u srebreničkoj regiji od 1992. do 1995. godine, koju je oformila Republika Srpska.

INFORMER – „Zaključni izveštaj nezavisne komisije Gideo Grajfa“, o izveštaju komisije koju je ofrmirala Republika Srpska, u kojem se navodi da u Srebrenici nije počinjen genocid.

POLITIKA – O zaključku komisije koju je formirala Vlada Republike Srpske za istraživanje stradanja u Srebreničkoj regiji: „Počinjen gnusan zločin, ali nije bilo genocida“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tražiću da objave još stravičnih fotografija“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o objavljivanju sadržaja iz predmeta kriminalnog klana Veljka Belivika.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.