Naslovne strane za četvrtak, 25. februar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. februar 2021. godine, pišu o drugom meču Crvene zvezde i italijanskog Milana u Ligi Evrope, epidemiološkoj situaciji u Srbiji i drugim temama.

BLIC – „Moguće i zatvaranje kafića za vikend“, o eventualnom pooštravanju epidemioloških mera u Srbiji. „Zvezda veruje u čudo u Milanu“, o drugom meču Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope.

VEĆERNJE NOVOSTI – „Laka smo meta svakoj vrani kad nismo zajedno“, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem. „Zvezda sanja senzaciju na ‘San Siru'“, o drugom meču Crvene zvezde i Milana u Ligi Evrope.

DANAS – „Slučaj Jovanjica najviše ‘svrbi’ naprednjake“, o zaključcima Spoljnopolitičkog odbora Evropskog parlamenta. „Hipokrat nije pominjao kafiće, već bolesnike i lekare“, o reagovanju nadležnih u borbi protiv epidemije korona virusa.

POLITIKA – „Srbija je laka meta bez jedinstva države i SPC“, o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa patrijarhom Srpske pravoslavne crkve Porfirijem. „Skoro 3.500 novozaraženih – oštrije mere ipak izostale“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji i sednici Kriznog štaba.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.