Naslovne strane za četvrtak, 25. jun 2020. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za 25. jun pišu o podizanju optužnice za ratne zločine protiv predsednika Kosova Hašima Tačija i lidera DPK Kadrija Veseljija, o Paradi pobede u Moskvi, o poplavama širom Srbije i drugim temama.

BLIC – „Optužnica protiv Tačija i Veseljija“, piše list i dodaje da im se na teret stavlja više od 100 ubistava. „Policijskog časa neće biti, ali mere moramo da poštujemo“, kaže epidemiolog Branislav Tiodorović za taj list.

ALO – Specijalno tužilaštvo podiglo ptužnice protiv dvojice najmoćnijih na Kosovu piše list u tekstu pod naslovnom „Tači i Veselji optuženi za ubistvo 100 ljudi“. „Bugarin zabio nož u ledja Novaku“ piše ovaj dnevnik u tekstu o tome da li je bugarski teniser Grigor Dimitrov širio koronu na Adrija turu.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Stiže kazna za ‘žutu kuću’ ili novi blef“, o podizanju optužnice protiv Hašima Tačija i Kadrija Veseljija za ratne zločine. List piše i o starici iz Djakova kod Kraljeva koja je nastradala u poplavi.

DANAS – Izjava direktora Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Marka Blagojevića „Šteta od poplava je mogla da bude manja“.

INFORMER- „Sila je uz Srbe“, piše list o Paradi pobede u Moskvi. „Država će pomoći sve žrtve poplava, niko neće ostati bez kuće“, tekst je o velikim poplavama koje su izazvale padavine.

KURIR – Vučić poručio iz Moskve: „Čekaju nas novi talas korone i dijalog o Kosovu“.

POLITIKA – List prenosi da su srpski gardisti „marširali na Paradi pobede u Moskvi“. O porastu broja zaraženih korona virusom u pojedinim mestima pod naslovom „Kragujevac zbog korone pred vanrednim stanjem“. „Zaposleni će ipak morati da prilažu račune za prevoz“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – Dnevnik prenosi upozorenje dr Branislava Tiodorovića: „Biće strašno ako se ukrste grip i korona“

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.