Naslovne strane za četvrtak, 3. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 3. decembar 2020. godine najviše pišu o korona virusu i nabavci vakcine koja treba da suzbije epidemiju, o reagovanjima na dešavanja u Skupštini Srbije i o drugim temama.

ALO – „Tri vakcine u Srbiji do Nove godine“ o vakcinama protiv korona virusa. O presudi vozaču koji je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih na Ibarskoj magistrali „Za četiri života četiri godine zatvora“.

BLIC – „Imunitet posle korone može da traje godinama“, list prenosi istraživanje američkih naučnika. „Na pomolu potpuni razlaz Djilasa i Jeremića“, o dešavanjima u opozicionim Stranci slobode i pravde i Narodnoj stranci.

VEČERNJE NOVOSTI – O organizovanju onlajn nastave zbog epidemije korona virusa „Roditelji kivni zbog časova preko mreže“. „Gastarbajteri plaćaju samo deo poreza“, o novom načinu oporezivanja gradjana Srbije koji zaradjuju u inostranstvu.

DANAS – List prenosi reagovanja javnih ličnosti povodom izlaganja poslanika vladajuće većine u Skupštini Srbije „Naprednjaci ne odustaju od linča kritičara vlasti“. O nabavci vakcina protiv korona virusa „Fajzer i Biontek predali papire za vakcinu u Srbiji“.

INFORMER – O vakcinama protiv kovid-19 i korona virusa „Dobra vest: Stiže i američka vakcina“. Glavna glumica u filmu „Dara iz Jasenovca“ Biljana Čekić kaže „Na snimanju sam shvatila sve strahote Jasenovca“.

KURIR – „Fajzer i Sputnjik stižu u Srbiju u isto vreme“, o vakcinama protiv korona virusa. Pod naslovom „Gde ćete vi“, list piše da su poslanici Skupštine Srbije za 2021. dobili 58,5 miliona dinara više za putovanja.

POLITIKA – „Srbija medju prvima u svetu odobrava ‘Fajzerovo’ cepivo“, list piše o očekivanjima oko nabavke vakcine protiv korona virusa. O ekspozeu mandatara za sastav nove Vlade Crne Gore „Paralelne institucije ne smeju biti jače od države“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.