U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 5. marta 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o raspisivanju parlamentarnih, pokrajinskih i lokalnih izbora u Srbiji za 26. april kao i o novoj migrantskoj krizi.

ALO  –  „Satima čekali da potpišu za SNS“, list piše o dugim redovima gradjana koji čekaju da potpišu izbornu listu vladajuće stranke.

BLIC  –  Pod naslovom „Ko su poznate ličnosti na listama naprednjaka“ o kandidatima SNS na predstojećim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O raspisivanju izbora za 26. april, pod naslovom „Počela bitka za mandate na tri fronta“.

DANAS  –  U tekstu „Srbija u slobodnom padu“ o novom izveštaju organizacije Fridom Haus o stanju ljudskih prava i medijskih sloboda u zemlji. „Vlast raspisala izbore, Savez za Srbiju ‘raspisao’ bojkot“, o početku izborne i kampanje bojkota izbora. ;

INFORMER  –  „Desetine hiljada ljudi juče širom Srbije čekale da potpisom podrže listu SNS“ – o prikupljanju potpisa za predaju izborne liste.

KURIR  –  „Tektonske promene u SNS“, o tome da je izborna lista vladajuće stranke bez ministara, a sa više žena i mladih ljudi.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Saveti kako da se zaštite od virusa“, o korona virusu.

POLITIKA – O novoj migrantskoj krizi u tekstu „Evropa se sprema za novu Maričku bitku“. U tekstu „Zbog korona virusa može doći do poremećaja na tržištu lekova“ o mogućoj nestašici odredjenih lekova u Evropi zbog privremenog zatvaranja fabrika u Kini usled epidemije korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar