U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 6. maja 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 6. maj 2021. godine, pišu o dodatnoj novčanoj pomoći gradjanima Srbije, o ujedinjenju Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza, o ubistvu Amerikanca Glima Gavina u Beogradu i drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o dodatnoj pomoći Vlade gradjanima Srbije „Za vakcinu primljenu do 31. maja 3.000 dinara“. O ujedinjenju Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza „Ujedinjuju se naprednjaci i Šapićev SPAS.“

ALO – „Ko se pelcuje dobiće 3.000 dinara“, o podsticaju za vakcinaciju u Srbiji.

BLIC – Detalji razvoda Bila i Melinde Gejts „Gejts svake godine išao na odmor s bivšom devojkom“, o dodatnoj pomoći države „Ko ne primi cepivo, neće dobiti 100 odsto za bolovanje“.

DANAS – O izborima za rektora Univerziteta u Beogradu „Ivanka Popović u prednosti“, „Pretnja inspirisana rečnikom funkcionera“, o transparentu koji je okačen na ogradu televizije N1.

KURIR – „Nisam se uvek slagao s vama, ali vas poštujem“, izjava predsednika Srbije za taj list koji danas beleži godišnjicu.

INFORMER – „3.000 dinara za sve vakcinisane“, o najavi da će država uplatiti 3.000 dinara svim gradjanima koji su se vakcinisali protiv korona virus.

POLITIKA – O ubistvu Amerikanca Glima Gavina u Beogradu „Troje osumnjičenih danas pred tužiocem“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i dodatnoj pomoći države „Za Evropu je uspešna samo Srbija bez Kosova“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić: Ko se vakciniše do 31. maja dobija 3.000“, o podsticaju države za imunizaciju na korona virus.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.