Naslovne strane za nedelju, 10. januar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 10. januar pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, žrtavama pandemije medju zdravstvenim radnicima i drugim temama.

ALO – Širom Srbije počela vakcinacija „Heroji prvi na redu“. U Hagu strahuju da će Hašim Tači pobeći ako ga puste da se brani sa slobode „Zmija kopira doktora Dabića“. O vremenu „Stiže novi sneg“.

BLIC – „Oni su umrli spasavajući naše živote“, o zdravstvenim radnicima koji su umrli od posledica zaraze korona virusom.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vakcinacija u tri faze za pola Srbije“, o planu vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji. „Roditelji mi usadili ljubav prema vašoj zemlji“, izjava direktora Kancelarije za dijasporu Vlade Srbije Arnoa Gujona.

KURIR – O novim merama na novom auto-putu „Počela naplata kazni na ‘Milošu Velikom'“. List piše o navodnom sukobu izmedju glumaca „Bjela i Biković u svadji zbog ‘Južnog vetra'“

POLITIKA – „Medalje stižu iz sportova u kojima ih nije bilo tri i po decenije“, izjava ministra za omladinu i sport Vanje Udovičića. „Digitalna kampanja na minus 36 stepeni“, o izborima u Kazahstanu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.