U trendu

Naslovne strane za nedelju, 11. april 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 11. april pišu o epidemiološkoj situaciji u zemlji, lingvisti govore o uticaju korona virusa na srpski jezik, o atentatu na ambasadora Jugoslavije u Švedskoj Vladimira Rolovića pre 50 godina i o drugim temama.

ALO – Glumica Milena Radulović o Miroslavu Aleksiću koji je optužen za silovanje „Plašila sam se da tata ne ubije Miku“. O epidemiji virusa korona i preteranom opuštanju gradjana „Šta, bre, korona?“.

BLIC – „Kako nam je korona izmenila jezik“, lingvisti o tome kako je pandemija korona virusa uticala na srpski jezik. O epidemiološkoj situaciji govori epidemiolog Branislav Tiodorović „Kada budemo imali tri miliona vakcinisanih, živećemo normalnije“.

KURIR – Ministar policije Aleksandar Vulin „Borba protiv klanova nikad neće prestati“. O aferama i optužbama za silovanje „Filmadžije predatori“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kako je nestala ključna depeša o likvidaciji Rolovića“, list piše o atentatu na ambasadora Jugoslavije Vladimira Rolovića u Švedskoj, pre 50 godina. „Vašington dao zeleno svetlo Albancima za vojnu bazu“, intervju sa generalom Leonidom Ivašovim.

POLITIKA – „SANU ne deli Kostićeve stavove prema Kosmetu“, intervju sa akademikom Ljubišom Rakićem. „Norveška premijerka organizovala korona žurku“, o kaznama zbog kršenja protivepidemioloških mera u svetu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.