U trendu

Naslovne strane za nedelju, 12. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 12. septembar, najviše pišu o najavljenim novim merama u prevenciji epidemije korona virusa, o svečanoj promociji najmladjih potporučnika Vojske Srbije u Beogradu i o drugim temama.

ALO -„Uskoro sa kovid pasošima u restorane i klubove“ o mogućim novim merama protiv korone. O promociji najmladjih oficira Vojske Srbije „Čuvari mira“.

BLIC – O nastupu tenisera Novaka Djokovića u finalu turnira u Njujorku „Novak za slavu, Srbiju i istoriju“. List prenosi najavu premijerke Ane Brnabić u vezi sprečavanja širenja epidemije korona virusa „Pripremamo se za uvodjenje kovid propusnica“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sprečavanju prodaje arheoloških i drugih dragocenosti iz Srbije u aukcijskim kućama u svetu „Carski prsten i Brozov sat u rukama strane arheo-mafije“. Intervju sa akademikom Matijom Bećkovićem „Snajper dvaput ciljao: U litije i u ustoličenje“.

KURIR – O nadimcima koje su koristili članovi grupe Veljka Belivuka u telefonskim razgovorima „Belivuk umislio da je Toni Soprano mafijaš iz serije“.

POLITIKA – „Prvi oficirski čin za 139 kadeta“, o svečanoj promociji najmladjih potporučnika Vojske Srbije u Beogradu. U temi nedelje list se bavi pitanjem da li mogu zajedno energetika i ekologija „Bez uglja nema ni struje ni grejanja“.

SRPSKI TELEGRAF – „Kovid propusnice na nekoliko dana“ o mogućim novim merama protiv korone. O ekološkom protestu u Beogradu „Djilas i ekolozi u ratu za glasove“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.