U trendu

Naslovne strane za nedelju 17. oktobra 2021. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 17. oktobar najviše pišu o vakinaciji protiv korona virusa, o povezanosti bivše državne sekretarke MUP-a Dijane Hrkalović sa slučajem „Jovanjica“ i o drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – „Ubica Djokića pobegao crvenim automobilom“, o istrazi ubistva tročlane porodice iz Aleksinca.

BLIC – Direktorka Klinike „Dr Laza Lazarević“ Ivana Stašević Karličić za list „Naučili smo da živimo sa koronom“. Vršilac dužnosti direktor Muzeja žrtava genocida Dejan Ristić „Kraljevačke i kragujevačke žrtve iz 1941. konačno dobili ime“.

VEČERNJE NOVOSTI – O hapšenju državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova „Dijana umešana i u aferu Jovanjica“. O slučaju bebe koja je lečena od korona virusa u stomaku obolele majke „Kako je Luka pobedio kovid“.

DANAS – „Beograd na vodi je projekat ličnih interesa vrha vlasti“, navodi list. O Kristoferu Hilu „Novi ambasador SAD zna da radi sa nedemokratama“.

KURIR – List na naslovnoj strani prenosi ocenu epidemiologa Branislava Tiodorovića „Imaćemo dupliran borj umrlih ako se hitno ne promeni odnos prema vakcninaciji i merama“.

POLITIKA – Intervju sa državnim sekretarom u Ministarstvu zdravlja Predragom Sazdanovićem, „Vakcine su za trudnice i decu apsolutno bezbedne“. O lokalnim izborima na Kosovu, „Srbi izlaze na izbore, poslednji rok za ZSO kraj 2021. godine“.

SRPSKI TELEGRAF – O slučaju ubistva tročlane porodice iz Aleksinca „Ime ubice u tajnoj beležnici“. O iskustvu urednika lista koji je u crvenoj zoni na lečenju kovida 19 „Crna kesa ili otpusna lista“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.