U trendu

Naslovne strane za nedelju, 22. avgust 2021. godine

 Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 22. avgust, najviše pišu o godišnjici formiranja logora Jasenovac, o problemu nestašice vode u Srbiji, medjustranačkom dijalogu, i o drugim temama.

BLIC – List piše o godišnjici formiranja koncentracionog logora Jasenovac tokom Drugog svetskog rata „Jasenovac istine i zablude“. O premijeri filma o pevaču Tomi Zdravkoviću „Ovacije u Sarajevu za film o Tomi“.

VEČERNJE NOVOSTI – O radu interventne jedinice MUP-a „Dileri plaćaju i decu da im budu doušnici“. Intervju sa glumicom Goricom Popović „Na sceni sam provela prvih 40 godina“.

INFORMER – O korona virusu u Srbiji, „Do kraja septembra preti 5.000 zaraženih na dan“. List piše o stanju u Avganistanu, „Aleksandar Cvijić o paklu Avganistana – Dali su nam oružje i rekli: Pucajte“.

KURIR – O trećoj dozi vakcine protiv korona virusa, „Posle treće doze više nam neće trebati vakcina protiv kovida“. O kriminalnoj grupi Veljka Belivuka, „Belivuk i Miljković i Kapetana isekli u ‘klanici'“.

POLITIKA – U Temi nedelje list se bavi problemom nestašice vode u Srbiji „Od suvih korita do suvih slavina“. U Razgovoru nedelje je intervju sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem „Medjustranački dijalog već donosi rezultate“.

 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.