U trendu

Naslovne strane za petak, 1. oktobar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 1. oktobar najviše pišu o sporazumu delegacija Beograda i Prištine na pregovorima u Briselu povodom okončanja krize na severu Kosova, o epidemiji korona virusa u Srbiji, i o drugim temama.

ALO – List donosi neobjavljeni intervju sa direktorom Beogradske filharmonije Ivanom Tasovcem „Život sve namesti“. O nestaloj porodici iz okoline Niša „Ronioci pretražuju Bovansko jezero“.

BLIC – „ROSU se povlače, nema skidanja tablica“, list piše o dogovoru delegacija Beograda i Prištine u Briselu. „Aleksić danas pred sudom odgovara na tri pitanja“, o nastavku sudjenja profesoru i vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću koji je okrivljen za seksualno uznemiravanje i zlostavljanje učenica.

VEČERNJE NOVOSTI – „ROSU se povlači, tablice neće da skidaju“, o rezultatima pregovora u Briselu, povodom krize na severu Kosova. Autorski tekst predsednika Pokrajinske vlade Igora Mirovića „Histerično divljenje Brozu i Jovanki“.

DANAS – O protestima advokata u Beogradu „Policija pozivima zastrašuje advokate“. „Spor oko tablica rešen uvodjenjem nalepnica“, o rezultatima pregovora u Briselu povodom krize na severu Kosova. List prenosi mišljenja epidemiologa o pogoršanju epidemiološke situacije „Zatvoriti sve na četiri nedelje“.

INFORMER – List pod naslovom „Pobeda“ piše o dogovoru Beograda i Prištine koji, izmedju ostalog, podrazumeva da se specijalna jedinica kosovske policije povuče sa severa Kosova. O smrti direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca „Večiti dečak koji je Srbe učio kako da vole klasiku“.

KURIR – Pod naslovom „Snaga“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Postigli smo dogovor da očuvamo mir“.

POLITIKA – „Rosu odlazi sa severa, srpske tablice ostaju“, o rezultatima pregovora delegacija Beograda i Prištine u Briselu. Povodom smrti direktora Beogradske filharmonije Ivana Tasovca „Tuga i paradoks života“.

SRPSKI TELEGRAF – O zahtevu članice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa „Zatvoriti sve u Srbiji posle 17 sati“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.