U trendu

Naslovne strane za petak, 12. mart 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 12. mart, pišu o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se u Srbiji proizvoditi kineska vakcina „Sinofarm“ i o drugim vestima o epidemiji korona virusa, a pišu i o godišnjici ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića.

BLIC – O sednici najavljenoj za petak u Beogradu: „Pet odgovora koje čekamo od Kriznog štaba“. List prenosi ispovest jedne od devojaka koje su vlasnika škole glume Miroslava Aleksića prijavile zbog seksualnog uznemiravanja i nasilja: „Najmladja žrtva Mike Aleksića“.

DANAS – „Srbija je stala posle Djindjićevog ubistva“, piše list povodom godišnjice ubistva premijera Srbije. Povodom napada na istraživački portal Krik „Ministarka Gojković ćuti na tabloidi progon novinara“. List piše da „Novi soj virusa ‘traži’ jače mere“.

POLITIKA – O godišnjici ubistva premijera Srbije Zorana Djindjića pod naslovom „Zaustavljen u uzletu“. „Zablude o vakcinama se često plaćaju životima“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da „Egipat i Peru ne daju glas Prištini“. O najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića „U Srbiji fabrika vakcina ‘Sinofarm’ „. O predlogu da ulica u Beogradu dobije naziv po novinaru Marku Markoviću: „Ulica legendi radio prenosa“.

ALO – „Vučić: Srbija će proizvoditi ‘Sinofarm’ vakcina od 15. oktobra“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – „Masarović: Država dozvolila da Djindjić bude ubijen, ‘zemunci’ postavljali ljude na važna mesta“, izjava Nate Masarović, predsednice sudskog veća koje je donelo presudu za ubistvo premijera Zorana Djindjića. „Fabrika vakcina u Srbiji od 15. oktobra“, najava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o proizvodnji vakcine „Sinofarm“ u Srbiji.

INFORMER – „Srbija pravi dve vakcine“, o najavi proizvodnje vakcina „Sinofarm“ i „Sputnjik V“.

SRPSKI TELEGRAF – „Najviše umrlih u poslednja dva meseca“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.