Naslovne strane za petak 18. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 18. decembar 2020. godine najviše pišu o epidemiji korona virusa, kućnom testu koji se može kupiti u apotekama, o najavljenom poskupljenju struje i o drugim temama.

ALO – „Veće plate i penzije u 2021“, prenosi list prenosi izjavu ministra finansija Siniše Malog. O protivepidemijskim merama „Deca s maskom u prodavnicu, ali ne i u vrtić“.

BLIC – List piše o kućnom testu na korona virus „Brzi test na koronu od danas u apotekama“. „Kako je nastao škaljarski klan“, list najavljuje serijal o mafijaškim obračunima u Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI – O poskupljenju struje „Struja skuplja za 3,4 odsto“. List piše o očekivanim novim odlukama Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa „Lekari protiv produžavanja radnog vremena“.

DANAS – List piše o iskustvima lečenja nakon infekcije korona virusom „Život pacijenta zavisi od snalažljivosti porodice“. „Škole odlučuju o načinu podele djačkih knjižica“, o završetku prvog polugodja u školama, pod epidemijom korona virusa.

INFORMER – „Ruske vakcine praviće se u Srbiji“, list piše da prema dogovoru ruskih i srpskih vlasti u Institutu Torlak najkasnije u martu počinje masovna proizvodnja vakcina Sputnijk V.

KURIR – List piše da imunitet posle vakcinacije protiv korona virusa može da traje najmanje tri godine, pod naslovom „Zaštita“.

POLITIKA – „U bolnicama se leče i gradjani bez knjižica“, tekst o medicinskom zbrinjavanju zaraženih korona virusom. O dešavanjima u opozicionim strankama „Razjedinjena opozicija Srbije“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Srbija pravi rusku vakcinu“, list najavljuje i da proizvodnja te vakcine počinje najkasnije za 30 dana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.