U trendu

Naslovne strane za petak, 20. avgust 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 20. avgust, pišu o trećoj dozi vakcine protiv korona virusa, o potencijalnim kovid propusnicama, planu za početak školske godine, Avganistanu, lokalnim izborima na Kosovu, kao i o slučaju „Tviter“.

BLIC – Nakon što su talibani ponovo preuzeli vlast u Avganistanu, list piše „Evropska policija upozorava: Teroristi opet prete Evropi“. List istražuje i „Koju treću dozu vakcine za koronu treba primiti“. O Evropskom prvenstvu u odbojci koje se odigrava u Beogradu, list nakon pobede u prvom kolu ženske reprezentacije Srbije piše „Srbija krenula po zlato, BiH pala 3:0“.

ALO – „Neću milione u svoj džep, hoću da gradjani budu bogati“, izjavip predsednik Srbije Aleksandra Vučića.

VEČERNJE NOVOSTI – U tekstu „Plan za početak školske godine“, list piše na koji način će se odvijati nastava u zavisnosti od epidemiološke situacije u datom trenutku. Novinarka Ljiljana Smajlović kaže za list „Tviter na usluzi vlastima Amerike“.

DANAS – Nakon najave ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina da će insistirati na pojedinačnoj odgovornosti onih koji prave nerede na fudbalskim utakmicama, list piše „Kamere na stadionima ‘love’ Vučićevu opoziciju“. O stavovima stranaka o potencijalnih kovid propusnica, list piše da „ćute i vlast i opozicija“.

INFORMER – „Treća doza čuva glavu“, o imunizaciji na korona virus. „Nisu problem izborni uslovi nego što narod neće da glasas za Djilasa i Mariniku“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – „Broj mrtvih biće dvocifren sledeće nedelje“, list prenosi izjavu doktora Radmila Jankovića o epidemiji korona virusa.

POLITIKA – O lokalnim izborima na Kosovu, predsednik Srpske liste Goran Rakić kaže „Jedinstvom osudjujemo plan albanskih partija“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića datu prilikom posete Prokuplju, Blacu i Brusu „Primiću i treću dozu vakcine“.

SRPSKI TELEGRAF – „Pritisci na Srbiju sa svih strana“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Sve o trećoj dozi vakcine“, list piše o vakcinaciji protiv korona virusa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.