U trendu

Naslovne strane za petak, 23. april 2021. godine

Beogradske dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za petak, 23. april 2021. godine, pišu o vakcinaciji protiv korona virusa, optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića, o navodnom podvodjenju maloletnica u Jagodini i drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci „Za Srbe rat nije opcija“. List piše o sporazumu Crne Gore i SPC „Potpis ugovora posle Vaskrsa“.

ALO – „Ne pada nam na pamet da ratujemo“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Banjalici. „Uvek smo tu za naše gradjane“, list prenosi reči ministra finansija Siniše Malog.

BLIC – List piše o posledicama korona virusa na zdravlje „Većina obolelih od korone ima oštećenje srca“. O optužnici protiv učitelja glume Miroslava Aleksića „Miroslav Aleksić se neće izvući“.

DANAS – Reakcije posle javnih optužbi protiv lidera Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme „I Jagodinke i Jagodinci su taoci jednog čoveka“. O postignutom dogovoru Vlade Srbije i frilensera: „Velika pobeda frilensera, ali za ostale nepravičan ishod“.

KURIR – „Institucije su uvek na ispitu, ali ne treba meriti svaki korak tužioca“, izjava poverenice za zaštitu ravnopravnosti Brankice Janković o navodima da je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma podvodio maloletnice i žene. „Rat? Ne pada nam na pamet“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

INFORMER – „Tragedija u niškoj kasarni“, o pogibiji pripadnika Vojske Srbije prilikom padobranskog skoka.

POLITIKA – O vakcinaciji protiv korona virusa „Preporuka je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu“. O slučaju Miroslava Aleksića koji je optužen za silovanje „Glumci traže da sudjenje Aleksiću bude javno“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Banjaluci.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.