U trendu

Naslovne strane za petak, 25. decembar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovim stranama izdanja za petak, 25. decembar, uglavnom pišu o početku vakcinacije u Srbiji protiv korona virusa, a medju drugim temama i o pripremi izbora novog patrijarha Srpske pravoslavne crkve.

ALO – O početku vakcinacije „Početak kraja virusa korona“. List
piše da je ministar policije Aleksandar Vulin ministrima zabranio da se voze u automobilima s blinkerima.

BLIC – „Milion vakcina stiže u januaru“, najavljuje list za Srbiju. „Jutka ide u zatvor 20. januara“, piše o bivšem predsedniku Opštine Brus Milutinu Jeličiću, osudjenom zbog seksualnog uznemiravanja žena.

VEČERNJE NOVOSTI – Pišu da je „Balkanski tok“ pušten u probni rad: „Prvi kubici gasa potekli kroz Srbiju“. „Početak kraja korone“ – premijerka Ana Brnabić vakcinisana da bi pokazala da je vakcina bezbedna, dok je počela vakcinacija korisnika domova za stare.

DANAS – „Vakcinacija nije za kampanju i rejting“ – govori opozicija o vakcinisanju predstavnika vlasti pred kamerama. Virusolog Milanko Šekler: „Većinu mutacija virus napravi na svoju štetu“.

INFORMER – O vakcinaciji premijerke Ane Brnabić „Vakcina ne boli! Osećam se super“. Pišu o ženi koja je bacila unuče u kontejner „Baba iz pakla!“

KURIR – List navodi da će ministarka energetike Zorana Mihajlović skloniti Danicu Drašković iz Upravnog odbora Naftne industrije Srbije (NIS) „Šut-karta“. Udovica pisca Borislava Pekića – Ljiljana o suprugu „Čekić nacionalista?!Zašto svi mogu da budu rodoljubi samo Srbi ne?“

SRPSKI TELEGRAF – O situaciji u kampu migranata u Bogovadji „Migranti terali devojku da ljubi prostirku za molitvu“. „Brnabićeva primila američku vakcinu“, o početku vakcinacije.

POLITIKA – List piše „Zakazano zasedanje Sabora na kojem će se birati patrijarh“. Imunolog Srdja Janković: „Fajzerova vakcina ne menja ljudski DNK“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.