Naslovne strane za petak, 29. januar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 29. januar, najviše pišu o vakcinaciji protiv korona virusa i problemima u Evropi oko nabavke vakcina, kao i o ugovoru „Telekoma“ i „Telenora“.

ALO – List piše o slučajevima seksualnog zlostavljanja u školi glume „Stvar srca“. „Korona virus uzrok smrti devojčice u Novom Pazaru“, o smrti 12-godišnje devojčice iz Tutina.

BLIC – U Srbiji „Sve brže i brže: Vakcinacija u pet koraka za desetak minuta“. List piše o novim saznanjima u vezi sa seksualnim zlostavljanjem u školi glume u Beogradu „Kako je Aleksić kontrolisao svoje žrtve“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kašnjenje vakcina zavadilo Evropu“, piše list. O novom spomeniku u Beogradu: „Nemanja već atrakcija“.

DANAS – O nedoumicama povodom ugovora državnog operatera i kompanije za mobilnu telefoniju u Srbiji list piše u tekstu „Ofanziva Telekoma biznis ili politika?“. O spomeniku Stefanu Nemanji u Beogradu u tekstu „Manifestacija moći, kiča i kulta ličnosti predsednika“.

INFORMER – „Stižu nove bespilotne letelice“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je planove za vojsku, otvoreno je i pitanje vojnog roka, „Od Železnika do Mirijeva za 38 minuta“, o projektu Metroa u Beogradu.

KURIR – „Oni ili mi! Presretnuta poruka Dijane Hrkalović Velji nevolji“, list piše o povezanosti bivše sekretarke MUP-a Hrkalović i vodje navijača.

POLITIKA – List ističe najavu predsednika Srbije pod naslovom „Vučić: Javna rasprava o obaveznom vojnom roku“. O pojačanoj kontroli saobraćajne policije: „Svakog dana otkriju se po dva vozača pod dejstvom droge“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajna Teslinog pisma“, list piše da je objavljen dokument naučnika Nikole Tesle star 100 godina. „Devojčica od 12 godina umrla zbog korona virusa“, o smrti devojčice iz Tutina od posledica korone.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.