U trendu

Naslovne strane za petak, 3. april 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od petka, 3. aprila najviše pišu o pomoći koju Rusija i Francuska šalju Srbiji u borbi protiv korona virusa, o platama zdravstvenih radnika i o hapšenju novinarke portala Nova S.

ALO  –  „Zabrana kretanja tokom celog vikenda“, o novoj meri ograničenja kretanja uvedenoj u borbi protiv korona virusa.

POLITIKA  –  „Zaposleni u zavodima za javno zdravlje zabrinuti za plate“, piše list. „Stiže pomoć Moskve i Pariza“, o razgovoru predsednika Srbije sa predsednicima Rusije i Francuske.

BLIC  –  „Tinejdžeri su najotporniji, čuvajte bebe i malu decu“, ove novine prenose poruke lekara.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Putin Srbiji šalje lekare“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina. Novine pišu: „u Pazovi će šiti 190.000 maski na dan“.

DANAS  –  Intervju sa advokatom Zdenkom Tomanovićem „Vlast kao da mrzi gradjanska prava, Ustav i zakon“. O hapšenju novinare Nove S „Ana Lalić: Stojim iza svake napisane reči“.

INFORMER  –  „Čak 81 oboleo bori se za život“, o osobama zaraženim korona virusom koji su priključeni na respiratore. „Zabrana kretanja vikendom“, nova mera Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa.

KURIR  –  „Zabrana kretanja od subote u 13 do ponedeljka u pet“, o novim merama Vlade u borbi protiv korona virusa. “

SRPSKI TELEGRAF  –  „Putin šalje lekare“, o najavljenoj pomoći koja bi iz Rusije u Srbiju trebalo da stigne danas.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.