U trendu

Naslovne strane za petak, 6. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 6. avgust 2021. godine, pišu o proslavi vojno-policijske akcije „Oluja“ u Hrvatskoj, tokom koje je 1995. godine proterano nekoliko stotina hiljada Srba, o letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju o epidemiji i vakcinaciji protiv korona virusa i drugim temama.

BLIC – O takmičenjima na letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju „Srbija se bori za nove medalje“. „Optužnica pravosnažna, Aleksić ostaje u pritvoru“, list piše o odluci Apelacionog suda u vezi vlasnika škole glume Miroslava Aleksića, koji je uhapšen zbog optužbi za silovanje i seksualno uznemiravanje svojih učenica.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o obeležavanju godišnjice vojno-policijske akcije „Oluja“ u Hrvatskoj „Progon Srba u temelju države“. O iskustvima srpskih turista sa letovanja „Platili luksuz, dobili ‘rupu'“.

ALO – „Teklas kreće za zapošljavanjem“, list piše o turskoj kompaniji Teklas i njenoj fabici u Vladičinom Hanu.

DANAS – O skupovima koje organizuje Srpska napredna stranka „Naprednjaci na prevaru dovode ljude na skupove“. Intervju sa epidemiologom Branislavom Tiodorovićem „Još uvek nije vreme za drastične mere, nego za vakcinaciju“.

KURIR – „Teklas će zaposliti bivše radnike Geoksa“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o otpuštenim radnicima u Vranju.

INFORMER – „Hitno nam treba nova Onkologija“, izjava direktorka Intituta za onkologiju i radiologiju KCS Danice Grujičić.

POLITIKA – „Da li će preporuka SZO odložiti treću dozu“, list piše o novim odlukama koje se tiču vakcinacije protiv korona virusa. O proslavi akcije „Oluja“ u Hrvatskoj „Ponovo ustaški pokliči u Kninu“.

SRPSKI TELEGRAF – „Rešenje za sve otpuštene u Geoksu“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o radnicima otpuštenim u Vranju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.