Naslovne strane za petak, 8. januar 2021. godine

Beogradske dnevne novine u izdanjima za petak, 8. januar 2021. godine najviše pišu o nasilju pristalica odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa u Kongresu, o proslavi pravoslavnog Božića uz epidemiološke mere i o drugim temama.

ALO – „Okrepio sam se za borbu za Srbiju“, o poseti manastiru Hilandaru predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Albanska mafija zapalila Ameriku“, o neredima u Vašingtonu.

VEČERNJE NOVOSTI – O nasilju pristalica odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa u Kongresu, u vreme zasedanja povodom potvrdjivanja pobede kandidata demokrata Džozefa Bajdena na predsedničkim izborima „Bajdenov trijumf uz haos i žrtve“. O proslavi pravoslavnog Božića uz epidemiološke mere „Praznik nade proslavljen u domovima“.

INFORMER – „Budite ponosni Srbi i čuvajte svoju veru“, o božićnoj poslanici Mitropolita dabrobosanskog Hrizostoma, „Vuk ima Dauna, a u školi je najbolji!“, o uspehu dečaka obolelog od Daunovog sindroma.

KURIR – „Hapse Trampa?! Odlazeći predsednik Sjedninjenih Država nahuškao pristalice da udju u Kongres!“, o napadima Trampovih pristalica u Vašingtonu, „U zatvoru: Sve ono što niste znali o nezvaničnom gospodaru Crne Gore“, o uhapšenom Branu Mićunoviću u Budvi.

POLITIKA – „Krvava tačka na Trampov mandat“, o nasilju pristalica odlazećeg predsednika SAD Donalda Trampa u Vašingtonu. O poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića manastiru Hilandar „Predsednik proslavio Božić u Hilandaru“. Intervju sa Snežanom Bjelogrlić, predsednicom Društva sudija Srbije „Odgovornost za stanje u sudstvu snose sve tri grane vlasti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Šokantno otkriće italijanskih naučnika: Hidrogen od tri odsto ubija koronu?!“, piše list o borbi protiv korona virusa. „Šolak i Djilas ruše Irineja Bačkog“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.