U trendu

Naslovne strane za petak, 9. oktobar 2020. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 9. oktobar 2020. godine pišu o broju umrlih od posledica infekcije korona virusom u Srbiji, o javnom dugu Srbije, sastavu nove vlade, dodeli Nobelove nagrade za književnost i o drugim temama.

BLIC – O reakciji Svetske zdravstvene organizacije na temu smrtnih slučajeva od posledica infekcije korona virusom u Srbiji „Korona nije jedini uzrok veće smrtnosti u Srbiji“. O sastavu nove vlade pod naslovom „Janković, Čomić i Macura u igri za nova ministarstva“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Milo predao mandat, vlada na Mitrovdan“ o formiranju vlade u Crnoj Gori. List piše da „U Pazaru niko ne nosi maske“.

DANAS – List navodi da je „Manjak u državnoj kasi dostigao 2,9 milijardi evra“. Izjava ekonomiste Boška Mijatovića „Naprednjački primitivizam nabujao na Ekonomskom fakultetu“.

POLITIKA – O vakcinaciji protiv sezonskog gripa, za koju je najavljeno da će biti besplatna „Besplatnu vakcinu protiv gripa ipak ne mogu svi da dobiju“. List prenosi da je „Luiz Glik dobitnica Nobelove nagrade za književnost“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.