Naslovne strane za ponedeljak, 1. mart 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 1. mart 2021. godine najviše pišu o privodjenju predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviše Kokeze na informativni razgovor u policiji, o patrijarhovoj poseti Hrvatskoj, aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – List o privodjenju predsednika FSS piše pod naslovom „Šta krije Kokeza o ubistvu Vučića“.

BLIC – „Zašto su mnogi posle korone mesecima malaksali“, o posledicama kovid-19 i broju novozaraženih. „Ivana se povredila, ne brani zlato“, o povredi Ivane Španović.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ćutao o pripremi atentata na Vučića“, povodom saslušanja predsednika FSS-a. „Kusta neće da bude kandidat za SANU“, nakon što je reditelj odbio nominaciju za članstvo.

DANAS – „Simptomi isti kao kod ratnih veterana“, o mentalnom zdravlju lekara tokom pandemije. „Predizbori u opoziciji su put do pobede“, tvrdi bivši gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović. „Povika na Šolaka dok afere kolo vode“, o medijskom sukobu Kurira i Junajted medije.

INFORMER – O privodjenju predsednika FSS-a „Kokeza odbio poligraf“. O pandemiji „Korona je sve opasnija, umiru čitave porodice“.

KURIR – Povodom privodjenja predsednika FSS-a Slaviše Kokeze list piše „Zavera“. O korona virusu i vakcinaciji „Opasno – umiru posle prve doze vakcine jer ne poštuju mere“.

POLITIKA – „Ljudsko zlo je u Jasenovcu pokazalo najružniju stranu“, nakon prve posete patrijarha Porfirija stranoj zemlji. Intervju sa liderom SPAS-a Aleksandrom Šapićem u „Srbija ne sme da odustane od borbe za nacionalne interese“. „Prvi put i novčane kazne za nepoštovanje propisa“, o izmenama „Zakona o rodnoj ravnopravnosti“.

SRPSKI TELEGRAF – O saslušanju predsednika FSS-a „Slaviša Kokeza odbio poligraf“. O protivepidemijskim merama „Kafići do 14h još sedam dana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.