U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 12. jul 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 12. jul, piše o uspehu tenisera Novaka Djokovića, dometima vakcinacije u Srbiji, komemoraciji povodom godišnjice genocida u Srebrenici.

ALO – O osvajanju šeste titule na Vimbldonu Novaka Djokovića, piše pod naslovom: „Kralj“. „Kavčani preko Slovačke krijumčarili oružje u Srbiju!“, list piše o istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

BLIC – Cela naslovna strana posvećena je Djokoviću koji je osvojio šestu titulu na Vimbldonu i 20. grend slem trofej: „Novak.“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Od Srba prave nove naciste“, reakcije na izjave predsednika Crne Gore koji je stradanje Bošnjaka uporedio sa Holokaustom. U tekstu „Odluka o trećoj dozi 1. avgusta“ list najavljuje sednicu Kriznog štaba Vlade Srbije za suzbijanje epidemije korona virusa.

DANAS – „Poslanici vlasti ne zarezuju Vučića“ – predsednik Srbije je tražio sprečavanje obavljanja duplih funkcija, ali je 50 poslanika došlo na po više plaćenih pozicija. U tekstu „Većina za privilegije vakcinisanima“ list piše o raspoloženju gradjana prema merama za suzbijanje pandemije.

INFORMER – „Srbin najbolji u istoriji“, list piše o Novaku Djokoviću.

KURIR – O pobedi Novaka Djokovića na Vimbldonu „Novak istorija tenisa!“. „Hvalisavac“, o istrazi protiv kriminalnog klana Veljka Belivuka.

POLITIKA – „Tek petina mladih primila vakcinu“, utvrdjeno istraživanjem javnog mnjenja. Pod naslovom „(H)Ristovo kosovo“ list piše o državljaninu Crne Gore uhapšenom na Gazimestanu.

SRPSKI TELEGRAF – „Nole najbolji u istoriji tenisa“, list piše o uspehu Novaka Djokovića koji je po šesti put pobedio na Vimbldonu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.