U trendu

Naslovne strane za ponedeljak, 15. mart 2021. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za ponedeljak, 15. mart 2021. godine, piše o lokalnim izborima u Nikšiću, najavljuje nove mere u borbi protiv pandemije, izveštava o nastavku istrage protiv Veljka Belivuka.

ALO – List piše o epidemiji korona virusa i porastu broja obolelih pod naslovom „Čekaju nas oštrije mere“. Pod naslovom „Niko neće da radi za dnevnicu od 50 evra“, o tome da Srbiji fali 200 čobana.

BLIC – „O zaključavanju odlučuje deset brojeva“, o najnovijoj epidemiološkoj statistici i novim merama. „Policija istražuje Veljine saradnike s druge strane Drine“, o nastavku istrage protiv Belivukove kriminalne organizacije.

VEČERNJE NOVOSTI – O lokalnim izborima u Nikšiću „Izbori kao referendum protiv Mila“. „Srbija ne posustaje“, povodom dostizanja cifre od dva miliona vakcinisanih. „Osmake uče da sami mogu da odrede pol“ list piše o udžbeniku iz biologije za osmi razred izdavačke kuće „Klet“.

DANAS – „Goran Papić je sve radio po nalogu Stefanovića“, navodi branilac bivšeg načelnika Službe za borbu protiv organizovanog kriminala nakon njegovog saslušanja u policiji. „Aleksandar Vučić razvija privatno-poslovni odnos sa partnerima iz UAE“, nakon predsednikove posete Bliskom Istoku.

INFORMER – List piše o istrazi mogućih kriminalnih veza bivše državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović i predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze sa klanom Veljka Belivuka „Dijana i Kokeza gotovi“. O epidemiji korona virusa „Korona divlja doktori traže: Zatvorite sve do 22. marta“.

KURIR – O slučaju penzionera iz Lebana koji je ubio provalnika list piše pod naslovom „Pravda za Milutina“. O izborima u Crnoj Gori „Ključao Nikšić“.

POLITIKA – „Orban smatra da je Brisel zabrljao, a Zaharova da je reč o prljavoj kampanji“, povodom kritika najave uvodjenja „kovid pasoša“. „Neminovne oštrije mere“, tvrdi i premijerka Brnabić.

SRPSKI TELEGRAF – O kriminalnom klanu Veljka Belivuka „U telefonu Nevolje nadjene poruke političara“. O epidemiji korona virusa „Preti nam osam novih mera“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.