Naslovne strane za ponedeljak, 7. decembar 2020. godine

Beogradska dnevna štampa u današnjim izdanjima najviše piše o dvostrukom ubistvu zbog tartufa koje se desilo u blizini Sremske Mitrovice, smrti folk pevača Džeja Ramadanovskog, aktuelnoj epidemiološkoj situaciji, drugim ekonomskim i društvenim temama.

BLIC – „Slave i doček nova opasnost“, upozorava epidemiolog Predrag Kon. „Džeju stalo srce“, povodom smrti folk pevača. Tradicionalna lista Blica „Najmoćniji Srbi u svetu“.

ALO – O smrti pevača Džeja Ramadanovskog „Zbogom kralju“. List prenosi istraživanja o borbi protiv epidemije korona virusa „Otkriven lek protiv korone“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tim od 30 inspektora lovi imovinu političara“, navodi da specijalni tim proverava privrednike, političare, ali i gradjane. „Tudjman od pape kupovao nezavisnost“, navodi nekadašnji obaveštajac KOS-a Vladimir Jadrijević. „Braća ubila braću zbog tartufa“, povodom zločina kod Sremske Mitrovice.

DANAS – „Kriv jer je na Fejsbuku pisao o lečenju korone“, navodi da je niška Hitna pomoć pokrenula protiv uzbunjivača zaposlenog u toj instituciji. „Jedan minimalac – hvala, ali nije dovoljno“, kažu privrednici na najave novih mera ekonomske podrške. Sagovornici Danasa o predsedničkim kandidatima za izbore 2022. godine u „Igre prestola lidera na desnici“.

INFORMER – „I vladika Hrizostom u bolnici“, o mitropolitu Hrizostomu koji je hospitalizovan zbog KOVID-19. „Umro Džej“, o smrti pevača Džeja Ramadanovskog.

KURIR – U tekstu pod naslovom „Misterija korone“, list piše o svom istraživanju o ovoj zaraznoj bolesti. „Nedelja a Džeja s nama nema…“, o smrti pevača Džeja Ramadanovskog.

POLITIKA – „Koliko još šamara je Skoplje spremno da istrpi“, list piše o spoljnopolitičkim pritiscima na Severnu Makedoniju. „Spletke i borba za tron sprečavaju ukrupnjavanje“, o aktuelnim dešavanjima na opozicionoj sceni u Srbiji. „Vreme je za veliku mudrost i zrelost“, povodom formiranja nove Vlade Crne Gore.

SRPSKI TELEGRAF – O mogućem početku vakcinacije protiv korona virusa u Srbiji „Vakcinacija protiv korone od 1. januara“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.