Naslovne strane za sredu, 11. mart 2020. godiine

Dnevne novine u izdanju za 11. mart 2020, na naslovnim stranama pišu o korona virusu, preduzetim merama i posledicama koje može da izazove, o sudjenju bivšem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki za seksualno uznemiravanje i o drugim temama.

ALO  –  „Dosije korona“, o virusu na nekoliko strana – broj obolelih, mere Vlade Srbije i drugo.

BLIC  –  „Danas kraj sudjenja Jutki“, o sudjenju nekadešnjem predsedniku opštine Brus Milutinu Jeličiću Jutki po tužbi njegove bivše saradnice Marije Lukić za seksualno uznemiravanje. „Šta nas čeka ako izbije epidemija korone“, list piše o merama koje će biti preduzete ukoliko dodje do epidemije korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Otišle na seminar, dobile koronu“, o dva nova slučaja zaraze korona virusom u Srbiji. „Vučić i Angela o ukidanju taksa“, saznanja tog lista o navodom predstojećem sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel.

DANAS  –  „Vanredne mere zbog ‘najsmešnijeg virusa'“, o preduzetim merama u Srbiji zbog korona virusa. „Neće biti odstupanja dok traje borba“, izjava Marije Lukić, bivše saradnice nekadašnjeg predsednika opštine Milutina Jeličića Jutke koga je tužila za seksualno uznemiravanje.

POLITIKA  –  „Zabrana ulaska u Srbiju za strance iz pet država“, o meri koju je usvojila Vlada Srbije, a tiče se gradjana Italije, Švajcarske, Kine, Južne Koreje i Irana. „Ko god bude premijer, moraće mnogo da radi“, intervju sa ministrom poljoprvrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem, koji je prvi na izbornoj listi Srpske napredne stranke.

INFORMER  –  „Hapsimo političara pedofila, Juriću kaži ko je taj“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom informacije Igora Jurića da zna za političara koji seksualno zlostavlja decu.

KURIR  –  Pod naslovom „14 dana izolacije“, o merama Vlade u borbi protiv korona virusa.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Ameri se povlače sa Kosova“, o tome da je najstariji sin predsednika Amerike objavio da je vreme da se nekoliko stotina njihovih vojnika vrati sa Kosova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.