U trendu

Naslovne strane za sredu, 12. maj 2021. godine

Beogradske dnevne novine u izdanjima za sredu 12. maj, na naslovnim stranama pišu o rasvetljavanju zločina za koje se sumnjiči kriminalna grupa Veljka Belivuka, spajanju SNS-a i SPAS-a, o vakcinaciji, o tragediji u Kazanju.

POLITIKA – „Vakcina i za tinejdžere od 16 do 18 godina“, o novoj etapi imunizacije u Srbiji. „Devetoro ubijenih u školi u Kazanju“, o napadu u ovom ruskom gradu.
ALO – O slučaju kriminalne grupe Veljka Belivuka „Šest navijača hoće da svedoči protiv Velje“. List piše „Putin naoružava Srbe da zauzmu Kosovo“.

BLIC – „Srbija je za Brisel prioritet u regionu“, povodom pojavljivanja više non pejpera i stava Evropske unije. Pod naslovom „Svedok saradnik otkrio sve zločine Veljinog klana“, o rasvetljavanju kriminala grupe Veljka Belivuka.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o dokazima nadjenim u kući koju su koristili pripadnici kriminalne grupe Veljka Belivuka. Akademik Matija Bećković o napadima na austrijskog nobelovca „Handke je na svojoj koži osetio kako je Srbima“.

DANAS – Pod naslovom „Razočaranih birača malo, funkcioneri će biti namireni“, o ujedinjenu Srpske napredne stranke i Srpskog patriotskog saveza. Reditelj Mladomir Puriša Djordjević „Nikada se ničeg nisam plašio“.

INFORMER – O popuštanju mera protiv korona virusa za muzičke festivale: „Ovog leta biće i Guče i Egzita“.

KURIR – O izboru novog direktora Fudbalskog saveza Srbije i pominjanja u medijima Rasima Ljajića „Zvezda neće Rasima na čelu FSS“. O poskupljenju životnih namirnica: „Hleb poskupeo za 10 dinara, uskoro će i burek i peciva“.

SRPSKI TELEGRAF – O vakcinaciji dece protiv korona virusa „Doktori odobrili vakcine i za decu od 12 godina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.