U trendu

Naslovne strane za sredu, 14. april 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 14. april 2021. pišu o novom soju korona virusa, hapšenju članova kavačkog klana u Portugalu i drugim temama.

BLIC – „Slovenci bi da menjaju granice šest država u regionu“, o navodnom predlogu premijera Slovenije Janeza Janše Evropskoj uniji, čije je postojanje EU negirala. „Uhapšeni vodja ‘kavčana’ i njegov sin“, o hapšenju Igora i Vladimira Božovića u Portugalu.

VEČERNJE NOVOSTI – „‘Kavčani’ uhapšeni u Portugaliji“, o hapšenju Igora Božovića i njegovog sina, Vladimira. „Laboratorije ‘love’ opaki brazilski soj“, o varijanti korona virusa koja je prvi put detektovana u Brazilu, a koje još nema u Srbiji.

ALO – List piše o putovanjima van zemlje posle vakcinisanje protiv korona virusa: „Po Evropi uz svaku vakcinu“.

DANAS – „Dve godine od ‘Dana D’ opozicija i dalje na startu“, druga godišnjica od velikog opozicionog skupa ispred Skupštine Srbije u Beogradu. „Zbogom, Simke, dragi rokeru“, opraštanje od kompozitora Zorana Simjanovića.

INFORMER – O najavama ublažavanja protivpandemijskih mera pod naslovom „Svadbe i proslave kreću krajem juna“. List piše da tužilaštvo traži veštačenje – „Danijela mora kod psihijatra da dokaže silovanje“.

KURIR – List piše da je „Sloba nudio Legiji pet miliona maraka da predje na njegovu stranu“, pozivajući se na beleške iz dnevnika Dobrice Ćosića.

POLITIKA – „Brazilski soj još nije stigao u Srbiju“, o novom soju korona virusa. „Selaković: Simboli tzv. Kosova besprizorno nepoštovanje SB UN“, izjava ministra spoljnih poslova Srbije Nikole Selakovića na video sednici Saveta bezbednosti UN o Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF – O otkriću naučnika „Koliko štiti kineska vakcina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.