U trendu

Naslovne strane za sredu, 15. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o zaključcima posete kancelarke Nemačke Angele Merkel Srbiji, Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave i o drugim temama.

ALO – „Sve skrivene poruke Angele Merkel“, list piše o poseti nemačke kancelarke Srbiji. O najavljivanim novim merama za suzbijanje epidemije korona virusa „Za slavlje u doba korone kazna i do 300.000“.

BLIC – „Normalizacija odnosa, a ne priznanje“, o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kancelarke Nemačke Angele Merkel. „Zagadjen vazduh udiše pola Srbije“, o izveštaju Agencije za zaštitu životne sredine.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zastave na ulicama i štit za ćirilicu“, o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. „Angeline tri ključne poruke“, o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel Srbiji.

DANAS – „Odabrani RTS i Tanjug da se ne bi ‘talasalo'“, o konfernciji za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačke kancelarke Angele Merkel na kojoj nije bilo dozvoljeno prisustvo novinarima nekih redakcija. „Jedan od glavnih stratega Slobodana Miloševića za razbijanje Jugoslavije“, o jednom od poslednjih predsednika SFRJ Borislavu Joviću, koji je preminuo u ponedeljak.

INFORMER – „Angela oduševljena dočekom u Beogradu“, list piše o poseti nemačke kancelarke Angele Merkel. O kretanjima na tržištu polovnih automobila „Polovna kola poskupljuju za 30 odsto“.

KURIR – List piše o posledicama infekcije korona virusom „U bolnici čak 27 mališana, najmladji ima samo 20 dana“.

POLITIKA – „Mali čas o precima za potomke“, o Danu srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. „Opozicija preti bojkotom i evroparlamentarcima“, o dijalogu o izbornim uslovima vlast i opozicije uz posredovanje predstavnika Evropskog parlamenta.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji „Čim su najavljene kovid legitimacije skočio broj vakcinisanih“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.