U trendu

Naslovne strane za sredu, 16.septembar 2020. godine

Dnevni listovi izdanja za sredu, 16. septembar 2020. na naslovnim stranama pišu o turizmu u vreme korone i povratku srpskih turista iz inostranstva, o uticaju njihovog povratka na epidemiološku sliku u Srbiji i o drugim temama.

ALO – Glumica Branka Veselinović proslavila 102. rodjendan „Svaki dan vežbam da bih prežive“, kaže i objašnjava da piše pesme, slika, druži se… i ne skida osmeh sa lica. „Petronijević: Napad na mene je naručen“, počelo sudjenje za fizički napad u maju na poznatog advokata Gorana Petronijevića.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbi neće da odustanu od odmora“, reportaža sa obale Crne Gore. „Slogom protiv svih pritisaka“, o obeležavanju Dana srpskog jedinstva

DANAS – „Pravi nadzor povratnika iz inostranstva moguć samo u vanrednom stanju“, izjava epidemiologa Predraga Kona. „Milan Vujić: Prebijanje bi verovatno bilo gurnuto pod tepih“, o slučaju prebijanja mladog aktiviste iz Novog Sada.

BLIC – Specijalno izdanje povodom 24. godišnjice Blica, donosi niz razgovora sa poznatim ličnostima.

INFORMER – „Poštujte mere da ne bude karantina“, poručio je epidemiolog Branislav Tiodorović srpskim turistima koji su u inostranstvu. Pod naslovom „Milu i u DPS okreću ledja“, o zbivanjima u Crnoj Gori posle izbora.

KURIR – „Atentator biciklista aktivirao eksploziv i digao u vazduh Strahinjin džip“, o ubistvu Strahinje Stojanovića na Novom Beogradu, koje se povezuje sa obračunom kriminalnih klanova. Pod naslovom „Korona u školi“, o tome da je učenik drugog razreda novobeogradske osnovne škole „20. oktobar“ zarazio drugaricu.

SRPSKI TELEGRAF – „Nestorović otkrio lekova iz prirode za razne bolesti“ – o pulmologu Branislavu Nestoroviću. „Kolumbijka zna ko je razneo kavčanina? – o ubistvu Strahinje Stojanovića.

POLITIKA – „Naprednjaci nastavljaju saradnju sa SPS-om“, list piše o formiranju nove vlade. „U novobeogradskoj školi dva učenika zaražena korona virusom“ – o slučajevima infekcije medju djacima u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.