Naslovne strane za sredu, 18. novembar 2020. godine

Beogradski listovi izdanja za 18. novembar na naslovnim stranama pišu o epidemiji korona virusa, smrti glumca Ivana Bekjareva, borbi države protiv mafije i o drugim temama.

BLIC – „Imunitet steklo već 20 odsto gradjana“, izjava epidemiologa Predraga Kona. „Mirno spavaj, svemu si nas naučio“, o smrti glumca Ivana Bekjareva.

ALO – List piše o povećanom broju inficiranih korona virusom i većem broju hospitalizovanih pacijenata, a navodi i da „Putin nudi svoje specijaliste da leče Irineja“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Svaki treći zaraženi mora u bolnicu“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. „Iz kadra je otišao na Infektivnu“, o smrti Ivana Bekjareva.

DANAS – „Teški dani za Srbiju, traži se prekid nastave“ o epidemiološkom stanju u Srbiji. „Da li su ‘navijači’ potpuno preuzeli Zvezdu i Partizan“, o prekidu utakmice u fudbalskom Kupu Srbije zbog upada sa tribina.

INFORMER – O smrti glumca Ivana Bekjareva „Bekjarev se mnogo namučio pred smrt“. O danu sa najviše inficiranih korona virusom u Srbiji od početka epidemije „4.994 zaražena za dan“.

KURIR – List donosi izjavu ministrke za ljudska prava, ravnopravnost polova i društveni dijalog Gordane Čomić „Posle DS više neću biti ni u jednoj stranci“. Član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik za taj list „Koalicione partnere sam već počeo da eliminišem“.

POLITIKA – „Za dan umrle 24 osobe, 5.000 novozaraženih“, o poslednjem preseku stanja epidemiološkog u Srbiji. „Bogati scenski život preselio u večnost“, o smrti glumca Ivana Bekjareva.

SRPSKI TELEGRAF – List navodi: „Dokaz da policija radi sa mafijom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.