Naslovne strane za sredu, 20. januar 2021- godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 20. januar 2021. godine, pišu o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje, masovnoj vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji i drugim temama.

ALO – „Srbija počela masovnu vakcinaciju“, o borbi sa koronom. O tome da Amerika danas dobija novog predsednika „Ratno stanje u Vašingtonu“.

BLIC – „Kako je Mika Aleksić napravio kult za zlostavljanje“, o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. „Masovna imunizacija: Cilj je vakcinisati 10.000 ljudi dnevno“, o vakcinaciji protiv korona virusa u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Aleksića prijavilo još 20 učenica“, o učitelju glume Miroslavu Aleksiću, koji je uhapšen zbog sumnji za seksualno zlostavljanje. „Do imuniteta sa dva miliona vakcinisanih“, o masovnom vakcinisanju protiv korona virusa u Srbiji.

DANAS – „Još uvek se sećam tog mentalnog nasilja“, glumica Branka Katić o iskustvima sa uhapšenim učiteljem glume Miroslavom Aleksićem, koji je osumnjičen za seksualno zlostavljanje. „Podržavam sve što jača poverenje u medije i izbore“, izvestilac Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik o zahtevu opozicije za „paralelnim uredjivanjem“ javnih servisa

INFORMER – „Haradinaj traži referendum o ujedinjenu Kosova i Albanije“, o izjavi lidera Alijanse za budućnost Kosova predsedničkog kandidata na kosovskim izborima Ramuša Haradinaja. „Javilo se novih 20 žrtava Mike Aleksića“, o slučaju profesora glume kojeg sumnjiče za seksualno zlostavljanje.

KURIR – „Vučić: Samo vakcinacijom možemo pobediti koronu“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić posle sednice Operativnog tima za imunizaciju. „Sekta“, list tvrdi da je takav sistem odnosa pravio profesor glume Miroslav Aleksić

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Saslušama šefica u MUP zbog pomaganja mafiji“, o istrazi u srpskoj policiji. „Milova tajna služba spaljuje dokaze“, list piše da crnogorski predsednik Milo Djukanović pokušava da ukloni tragove svog postupanja.

POLITIKA – „U Srbiji počela masovna vakcinacija“, o vakcinaciji protiv korona virusa. „Presuda Momčilu Perišiću za špijunažu 5. februara“, o sudjenju nekadašnjem načelniku Generalštaba Vojske Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.