U trendu

Naslovne strane za sredu, 22. januar 2020. godine

Dnevne novine u izdanjima za sredu, 22. januar 2020. godine, na naslovnim stranama pišu o predlogu sniženja izbornog cenzusa sa pet na tri odsto koji je poslat u skupštinsku proceduru, o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, o novom koronavirusu i o drugim temama.

ALO  –  „Narod je ustao i neće se predati“, za list je rekao patrijarh Irinej. „Oštra kontrola granica zbog kineskog virusa“, o novom koronavirusu.

BLIC  –  „Ekonomija ključ za rešenje Kosova“, intervju sa ambasadorom SAD u Nemačkoj Ričardom Grenelom nakon uvodjenja avio-linije Beograd-Priština. „Da li opaki virus iz Kine može da stigne u Srbiju?“, list piše o koronavirusu koji se pojavio u Kini i odneo više života.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Kontrola na granicama zbog virusa iz Kine“, o novom koronavirusu koji se pojavio u Kini. „Niko da nam kaže hoćemo li u Uniju“, predsednik Srbije Aleksandar Vučić o porukama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu u Švajcerskoj.

DANAS  –  „Nacionalni stadion nije u trogodišnjim planovima“, list piše o planu budžeta do kraja 2022. godine u kojem se, kako navodi, ne nalazi stavka za izgradnju nacionalnog stadiona. „RTS lošiji nego devedesetih“, za taj list govore potpisnici zahteva za promenu uredjivačke politike javnog servisa.

INFORMER  –  „Milo je sve ludji. Objavio hibridni rat Srbiji i Rusiji“, list piše o vlasti u Podgorici. „Tajkun privatizuje DS“, o odnosu Demokratske stranke i Saveza za Srbiju.

KURIR  –  „Srbija neće biti lak plen“, izjava Aleksandra Vučića iz Davosa. „Srbija pretekla Hrvatsku i Sloveniju na listi najmoćnijih zemalja“, o listi koju objavljuje Ju-Es njuz.

POLITIKA  –  „Bez taksi, naš rast BDP-a bio bi najveći u Evropi“, izjava Aleksandra Vučića o ekonomskom rastu Srbije i kosovskim taksama od sto odsto na robu iz Srbije. „Smanjenje izbornog cenzusa ušlo u skupštinsku proceduru“, o Predlogu zakona za sniženje izbornog cenzusa koji je poslanička grupa SNS uputila Skupštini.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Šefove mafije pobila ekipa iz Srbije“, o ubistvu dvojice vodja „Škaljarskog klana“ u Atini. „Vreme je da Srbi dobiju Sever Kosova“, o odnosima velikih sila prema rešavanju kosovskog pitanja.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar