U trendu

Naslovne strane za sredu, 23. decembar 2020. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 23. decembar 2020. godine, pišu o dopremanju u Srbiju prve količine vakcina protiv korona virusa, o promenama u REM-u i drugim temama.

BLIC – Ko su „vodje ‘Kavčana’ i njihovi najbliži saradnici“- piše list o organizovanju i delovanju kriminalne bande. „Prve vakcine stigle u Srbiju“ – stiglo 4.875 vakcina kompanije „Fajzer“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Od utorka vakcinišu u domovima za stare“ – piše list. „Mozak krvavog biznisa imao zaštitu u MUP“ – o hapšenju Darka Eleza.

DANAS – „Olivera Zekić izabrana na nekom drugom mestu?“, o izboru predsednice Regulatornog tela za elektronske medije (REM). „Neću da me Vučić ponižava sa 5.000 dinara mojih para“ – penzioner Mile Delić vratio jednokratnu pomoć Vlade Srbije.

POLITIKA – „‘Fajzerova’ vakcina u Srbiji“ – ističe list. Povodom pada Vlade Kosova članak „Uobličavanje krize“.

INFORMER – List piše o pojavi nove vrste korona virusa u Velikoj Britaniji – „Britanija će postati ostrvo kuge“.

KURIR – O borbi države Srbije sa mafijom – „Počelo je: Uhapšeni Darko Elez saradjivao s kriminalnom grupom iz Beograda bliskom Kavčanima“.

ALO – O vakcinaciji u Srbiji – „Pobeda je blizu: Konačni obračun sa koronom“. O neslaganju Zorane Mihajlović i Dušana Bajatovića – „Ko će pobediti u sukobu Mihajlovićeve i Bajatovića: Zorana ili Dušan, pitanje je sad?!“.

SRPSKI TELEGRAF – O predsedničkim izborima 2022. godine – „Šok otkriće funkcionera SNS: Vučić gubi sledeće izbore! Biće pokraden kao Tramp“. List piše o početku imunizacije u Srbiji – „Stigle prve doze Fajzera: Otkrivamo plan za vakcinaciju Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.