U trendu

Naslovne strane za sredu, 25. avgust 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja i dalje pišu o napadu glumca Dragana Bjelogrlića na reditelja Predraga Antonijevića u Nišu, o epidemiološkim merama i o predstojećoj školskoj godini.

ALO – „Sadiku doživotno zabranjeno da udje u Srbiju“, o odluci srpskih vlasti da finalisti poslednje sezone „Zvezda Granda“ Sadiku Hasanoviću zabrani ulazak u Srbiju.

BLIC – „Rekao da mu je žao, pušten iz pritvora“, izjava glumca Dragana Bjelogrlića nakon što je saslušan u tužilaštvu zbog napada na reditelja Antonijevića. „Sva deca u školu kreću normlano“, o predstojećoj školskoj godini i protivepidemijskim merama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tukao sam Antonijevića“, list piše o tome šta je glumac i režiser Dragan Bjelogrlić rekao tužiocu povodom napada na reditelja Predraga Antonijevića u Nišu. „Učenici s maskom kad odgovaraju“, o načinu rada u školama od 1. septembra.

DANAS – „Joanikije pod pritiskom i Beograda i Podgorice“, o mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju pred ustoličenje. „Rudnik litijuma može uništiti prirodu Srbije“, izjava bivšeg ministra za zaštitu životne sredine Gorana Trivana.

INFORMER – List piše da je pevaču Sadiku Hasanoviću zbog izjava o Srbima zabranjen ulaz u Srbiju, ali da on i dalje daje provokativne izjave „Novi Pazar je Sandžak, Novi Pazar nije Srbija“.

KURIR – „Nove mere“, o odlukama Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa koje se odnose na početak školske godine. List piše o najavama za pojeftinjenje goriva „Ko bi rek’o“.

POLITIKA – „Srbija se spaja s Evropom i modernim svetom“, o pruzi Stara Pazova – Novi Sad. „Bjelogrlić saslušan i pušten da se brani sa slobode“, o Draganu Bjelogrliću koji je u Nišu tukao Predraga Antonijevića.

SRPSKI TELEGRAF – „Ne moram u vašu Srbiju, imam Bosnu i Crnu Goru“, list prenosi izjavu pevača Sadika Hasanovića kome je zabranjen ulazak u Srbiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.