U trendu

Naslovne strane za sredu, 29. januar 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 29. januar pišu o najavi pokreta „Jedan od pet miliona“ da će da izadje na predstojeće izbore u Srbiji i da prekine proteste, pišu i o koronavirusu, o upadu grupe migranata u Madjarsku, o tužbi „kupca Megatrenda“ protiv lista „Danas“ i o neredima u Crnoj Gori.

INFORMER  –  „Srbija spremna za koronavirus“, list piše o pripremama u Infektivnoj klinici u Beogradu povodom širenja koronavirusa u svetu.

ALO  –  „Djilasu puko bojkot, šetači idu na izbore“, list piše o odluci Pokreta „1 od 5 miliona“ da izadje na izbore.

BLIC  –  List piše o poseti Infektivnoj klinici u Beogradu i navodi izjave „Koronavirus otkrivamo za samo dva sata“. „Vreme je da se razgovara hladne glave“, o izjavi ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojše Stefanovića o odnosima s Crnom Gorom.

KURIR  –  „Jutka krije stan na Vračaru od 140.000 evra“, list piše o bivšem predsedniku opštine Brus i o istraživanjima Agencije za borbu protiv korupcije.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Litije mu ludačke, na sever šalje specijalce“ list list dešavanjima u Crnoj Gori piše da je „Djukanović pojačao tenzije; Beograd zatražio informacijo nasilju nad Srbima“.

DANAS  –  „Kupac Megatrenda tužio Danas“, o biznismenu Dejanu Djordjeviću koji sudski od tog lista traži 500.000 dinara odštete.. List navodi da „1 od 5 miliona ide na izbore, prekidaju proteste“.

POLITIKA  –  List piše da „Niko ništa ne zna o zabrani uvoza vozila sa ‘euro 3’ motorom“. „Nasilan upad migranata u Madjarsku“, o grupi migranata koji su probili ogradu i ušli u Madjarsku.

SRPSKI TELEGRAF  –  „CIA crna lista Srba“, list piše o listi gradjana Srbije kojoj je američka administracija zabranila ulazak u SAD, kao i o listi zabrane koju je donela Rusija.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar