U trendu

Naslovne strane za sredu, 29. septembar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 29. septembar 2021. godine, pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, dešavanjima na Kosovu i o drugim temama.

ALO – U intervjuu za list, lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić kaže „Nisam se uželeo fotelje ministra“.

BLIC – „Za 24 sata 8.467 novoobolelih“, o najvišem broju dnevno novozaraženih korona virusom u Srbiji od početka epidemije. „Naprednjaci na 58 odsto, iznad cenzusa još četiri stranke“, o istraživanju agencije „Faktor plus“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zaraženo 8.467“, o najvišem broju dnevno novozaraženih. „Pešić zna put do zlata“, o novom selektoru košarkaške reprezentacije Srbije Svetislavu Pešiću.

DANAS – „Ministarstvo prosvete i Batut kriju broj obolelih učenika i nastavnika“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. „Predizborni teatar može da preraste u oružani sukob“, izjava bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića o situaciji na Kosovu.

INFORMER – O nestašici goriva u Velikoj Britaniji, list piše u tekstu „Engleska u haosu: Vojska izlazi na ulice zbog nestašice goriva“. „Kari Pešić novi selektor“ o novoimenovanom selektoru košarkaške reprezentacije Srbije.

KURIR – O navodnom rešenju za kosovski problem, list piše „Putin i Bajden ulaze u igru raspetljavanja kosovskog čvora“.

POLITIKA – „Rusija poziva NATO i EU da spreče sukob na KiM“, o dešavanjima na Kosovu. „Verujem da će svi da izadju na izbore“, intervju potpredsednika Socijalističke partije Srbije Djordja Milićevića.

SRPSKI TELEGRAF – O novom najvišem dnevnom broju novozaraženih korona virusom u Srbiji u tekstu „Crni rekord: Zaraženo 8.467 ljudi“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.