U trendu

Naslovne strane za sredu 4. avgust 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 4. avgust 2021. godine, pišu o godišnjici vojno-policijske akcije „Oluja“, predstojećoj školskoj godini i drugim temama.

ALO – List povodom godišnjice stradanja Srba u hrvatskoj akciji „Oluja“ piše o iskustvu ratnog vojnog invalida Dušana Vukojevića „Dušan ostao bez nogu, ruke, doma“. Prenosi i izjavu predsednika države Aleksandra Vučića povodom navoda o njegovim kontaktima sa Veljkom Belivukom, osumnjičenim za najteža kriminalna dela: „Ništa ne krijem stavite me na poligraf“.

BLIC – „Srbi pobegnu iz Knina kad Hrvati slave ‘Oluju'“, o godišnjici vojno-policijske akcije „Oluja“. „Od 1. septembra svi djaci u klupe“, o predstojećoj školskoj godini.

VEČERNJE NOVOSTI – „Naše rakete lete u svet“, o izvozu srpskog naoružanja. „Pacijenti od Nove godine“, o rekonstrukciji Kliničkog centra u Beogradu.

DANAS – „Naprednjačka sprdnja sa zakonima i institucijama“, o krivičnim prijavama koje su protiv Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina podneli njihovi saradnici. „Oluja, zločin bez kazne“, o godišnjici stradanja Srba u hrvatskoj akciji.

INFORMER – „Ja i dalje plačem svakog avgusta“, povodom godišnjice „Oluje“ za list govori scenaristkinja filma „Dara iz Jasenovca“ Nataša Drakulić. „Pančev: Šteta što nisam mladji, pa da pomognem Zvezdi protiv Dinama“, Darko Pančev povodom mogućnosti da se fudbalski klubovi Crvena Zvezda i zagrebački Dinamo sretnu u medjunarodnom takmičenju.

KURIR – „Ubice s diplomoma“, list piše da pojedini pripadnici Belivukovog kriminalnog klana imaju fakultetsko obrazovanje. O obnovi najveće zdravstvene ustanove u Srbiji „Vučić: Novi Klinički centar Srbije biće kao spejs-šatl“.

POLITIKA – „Koliko smo daleko od obavezne vakcinacije“, o imunizaciji na korona virus u Srbiji. „Turska u plamenu“, o požarima u Anadoliji.

SRPSKI TELEGRAF – „Četiri generala prodala Krajinu“, o „Oluji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.