U trendu

Naslovne strane za sredu, 6. maj 2020. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za sredu pišu o preporukama lekara kako da se gradjani ponašaju posle ukidanja vanrednog stanja, kao i o mogućem izlasku na izbore opozicionih partija koje su najavljivale bojkot.

ALO  –  U tekstu „Sve tajne porodice Djoković“ list piše o detaljima iz života Novaka Djokovića. Ove novine najavljuju i da će u okviru mera zaštite od virusa korona biti zabranjeno ljubljenje mladenaca na venčanju.

BLIC  –  „Djilas, Sergej i Tadić tajno pregovarali o izlasku na izbore“, saznaju ove novine. U tekstu „Prvi pacijenti primili terapiju krvnom plazmom“ o tome da se više od 300 donora – osoba izlečenih od korona virusa, prijavilo da pomogne lečenje obolelih.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Sergej ruši bojkot“ o najavama da bi Pokret slobodnih gradjana mogao učestvovati na predstojećim izborima. O preporukama lekara posle ukidanja vanrednog stanja zbog epidemije korona virusa u tekstu: „Stari da izbegnu gradski prevoz“.

DANAS  –  Pod naslovom „Bujoševiću istekao mandat“ list piše da je Upravni odbor RTS-a razmatrao pripremu za izbor novog generalnog direktora tog javnog servisa. O razlozima zbog kojih je doneta odluka da se izbori održe 21. juna, a ne krajem avgusta u tekstu „Žurba da se bojkotaši ne predomisle“.

INFORMER  –  Dnevnik prenosi tekst Rojtersa „Tramp se sprema za rat s Kinom“. „Detaljan vodič za život posle vanrednog stanja“ naslov je teksta u kom pišu kako će nakon vanrednog stanja funkcionisati javni prevoz, vrtići, kada će se i kako moći u tržne centre, hotele i na bazene, kao i kako će se polagati prijemni za srednje škole i fakultete.

KURIR  –  „Albanci planirali otmicu Djokovića“, otkrio je Radmilo Armenulić za ovaj list. Da li će biti održani festivali u Srbiji ove godine u tekstu „Da li će biti Bregzita i Bir festa“.

POLITIKA  –  U tekstu „100 evra leže na račune gradjana od 1. juna“ list piše o državnoj pomoći gradjanima Srbije. „Zaštitnu opremu treba da obezbedi poslodavac“ naslov je teksta u kom piše o povratku zaposlenih na radna mesta nakon vanrednog stanja.

SRPSKI TELEGRAF  –  O nepoštovanju mera zabrane kretanja list piše u tekstu „Ministri slavili sa pevačima, kažnjeni sa po 250 evra“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.