U trendu

Naslovne strane za sredu, 6. oktobar 2021. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 6. oktobar 2021. godine, pišu o epidemiološkoj situaciji u Srbiji, „Pandorinim papirima“ u kojima se pominju lica iz Srbije, medju njima i ministar finansija Siniša Mali i drugim temama.

ALO – List piše na naslovnoj strani o epidemiji kovida 19 „Dijabetes i virus korone opasna kombinacija“.

BLIC – „Ljudi, samo vakcinacija gasi koronu“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji. „Imam jedan stan, uredno prijavljen“, ministar finansija Siniša Mali o dokumentima iz „Pandorinih papira“ koji govore da je posedovao 24 stana u Bugarskoj.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vakciniši se, ili za tebe nema turnira“, o izjavi zvaničnika australijske države Viktorija da teniser Novak Djoković neće moći da učestvuje na Australijan openu ako se ne vakciniše protiv korona virusa. „Lažu da imam 24 stana, prava meta im je Vučić“, ministar finansija Siniša Mali o dokumentima koji govore da je posedovao 24 stana u Bugarskoj.

DANAS – „U ofšor papirima i Vučićev kum Nikola Petrović“, o državljavanima Srbije koji se pominju u dokumentima o ofšor poslovanju. „Rasprava o vakcinaciji umesto oštrijih mera“, o poslednjoj sednici Kriznog štaba.
INFORMER – List prenosi odgovor ministra finansija Siniše Malog na navode opozicije u tekstu pod naslovom „Vučić nema tajne račune“. O epidemiološkoj slici „Korona sve opasnija“.

KURIR – Pod naslovom „Novi trag“ list piše o istrazi ubistva tročlane porodice iz Aleksinca. O smrti patologa Zorana Stankovića „Odlazak bivšeg ministra odbrane i zdravlja“.

POLITIKA – „Verujem da će se Srbi vratiti u institucije“, intervju sa visokim predstavnikom medjunarodne zajednice u BiH Kristijanom Šmitom. „Vakcinacija jedino rešenje za pandemiju kovid 19“, o epidemiološkoj situaciji u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o aktivnostima albanskih lobista pod naslovom „Pismo devet kongresmena“. O ubistvu tročlane porodice iz Aleksinca „Porodica Djokić ubijena po modelu Velje Nevolje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.