U trendu

Naslovne strane za subotu, 10. jul 2021. godine

 Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o trećoj dozi vakcine protiv korona virusa, opasnosti delta soja koji se pojavio u Srbiji, dijalogu vlasti i opozicije i drugim temama.

ALO – „Racija na Egzitu, zbog droge privedena 51 osoba“, o policijskim akcijama na muzičkom festivalu. „Rat Grobara u centru Beograda“, povodom fizičkih obračuna u centru glavnog grada.

BLIC – List istražuje, „Da li ćemo mešati vakcine u trećoj dozi“. Sećanje na glumca Pavla Vuisića, „Voleo je život, pesmu i kafanu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O problemima Dragice Gašić na Kosovu i Metohiji, „Dragici ne daju ni hleb da kupuje“. List prenosi: „Broj nerešenih predmeta manji za oko 289.000“.

DANAS – O medjustranačkom dijalogu, „Vlast ignoriše opoziciju, stranci samo slušaju“. O vakcinaciji protiv korona virusa, „Mladi misle da je vakcinisanje veći rizik od kovida“.

INFORMER – „Srba manje nego ikada“, povodom izveštaja statističara da je broj stanovnika pao ispod 6,9 miliona. List prenosi i vest o pogibiji trojice radnika Smederevske železare u saobraćajnoj nesreći.

KURIR – „Stare ljude mučili u tajnoj sobi?“, list prenosi da je uprava staračkog doma na Petlovom brdu u Beogradu sprečila policiji i nadležnoj inspekciji da udje u jednu prostoriju, nakon navoda da je više štićenika preminulo.

POLITIKA – O novoj varijanti korona virusa, „Delta soj se širi, da li potcenjujemo kovid 19“. O dijalogu vlasti i opozicije, „Suština stranačkog dijaloga je da se čuju sva mišljenja“.

SRPSKI TELEGRAF – „Sedmorica vojnika razbila jedinicu od 153 terorista“, navodi penzionisani general Božidar Delić nove detalje bitke kod Paštrika iz 1999. godine. List piše da „Do jeseni stiže najgori soj korone“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.