U trendu

Naslovne strane za subotu, 15. januar 2022. godine

Beogradski dnevni listovi u izadnjima za subotu, 15. januar najviše pišu o omikron soju korona virusa, o referendumu o promeni Ustava, koji će biti održan u nedelju i o drugim temama.

ALO – O pozivima ministara na glasanje za ustavne promene „Mali: Da glasamo na referendumu za nezavisno sudstvo“.

BLIC – O omikron soju korona virusa: „Omikronom zaraženo 80 odsto obolelih“. Novi tragovi o nestalom mladiću Mateju Perišu: „Matej svesno znao gde ide?!“.

VEČERNJE NOVOSTI – O odluci Australije da oduzme vizu Novaku Djokoviću: „Poremetili bi ovejanog kriminalca, a kamoli Djokovića“.

DANAS – O referendumu koji će biti održan u nedelju: „Referendum uspeo ako za promenu glasa većina“. O velikom broju novoobolelih od koronavirusa: „‘Prva pomoć’za duge redove je kod privatnika“.

INFORMER – List na naslovnoj strani piše o korona virusu, opoziciji i teniseru Novaku Djokoviću.

KURIR – O problemima najboljeg tenisera na svetu: „Australijske vlasti maltretiraju Novaka kao najvećeg kriminalca“. List piše: „Vučić zamolio Dodika da se RS vrati u institucije i da se tu bori za prava i interese srpskog naroda“.

NOVA – Intervju sa bivšom teniserkom Barbarom Šet: „Novak prolazi kroz noćnu moru“. O najavljenim protestima za danas popodne: „Blokade na pet lokacija dok ne ode ‘Rio Tinto'“.

POLITIKA – „Pritisak na trijažne centre i kovid bolnice“, izveštava list. „Blokada referenduma na Kosovu i Metohiji i rušenje Briselskog sporazuma-Kurti prkosi SAD i EU“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da Zapad hoće da zabrani naredne turnire Djokoviću „Posle terora u Australiji kraj Djokovićeve karijere“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar